Mies naimisiin seksinuken kanssa – tässä vasta hääkuvat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

28-vuotias kiinalainen mies on aina halunnut mennä naimisiin ja saada itsestään ja kauniista morsiamestaan hienot hääkuvat. Mies päätti toteuttaa viimein pitkäaikaisen haaveensa, mutta menikin ihmisen sijaan naimisiin seksinuken kanssa.

Mirror-lehden mukaan omituiset hääkuvat miehestä ja seksinukesta alkoivat leviämään Kiinassa. Kuvissa näkyvä mies on parantumattomasti sairas ja kärsii kuolemaan johtavasta syövästä. Hän ei ole halunnut jättää jälkeensä surevaa leskeä, minkä vuoksi hän on päättänyt mennä naimisiin nuken kanssa.

Beijingissä asuva mies oli halunnut ottaa nuken kanssa myös hienot hääkuvat kuten asiaan kuuluu. Kuvia varten hän oli ostanut seksinukelle kauniin hääpuvun, meikkitaiteilijan ja palkannut ammattivalokuvaajan ottamaan kuvat. Kuvien ottaja oli puolustanut miestä sillä, että omituisesta ratkaisusta huolimatta hänellä kuuluisi olla vapaus tehdä haluamallaan tavalla tässä erikoisessa tilanteessa.