Nimestä tuli taakka: Mies on Taylor Swiftin kaima

Viihdeuutiset · Annika Kela

Seattlessa asusteleva 30-vuotias valokuvaaja sekoitetaan usein maailman menestyksekkäimpään poptähteen, sillä hänen nimensä on Taylor Swift. Mies kertoi, että hänen elämänsä muuttui sen jälkeen, kun laulajatar Taylor Swift alkoi menestyä musiikkiurallaan.

Seattlelaismiehen sähköposti on täyttynyt fanipostista siitä lähtien. Newsweek-sivuston mukaan hän on harkinnut vaihtavansa nimeä, sillä hän saa jatkuvasti turhia yhteydenottoja ihmisiltä, jotka sekoittavat hänet poptähteen. Asia on vaatinut mieheltä sulattelua ja nyt hän on viimein alkanut suhtautua asiaan huumorilla.

Newsy Entertainment-kanavan julkaisemalla videolla Taylor kertoi, että hänestä on itseasiassa mukavaa saada fanipostia, vaikka hän tietääkin, ettei ne ole hänelle tarkoitettuja.

Mies vitsaili, että hänestä on hauskaa lukea, että häntä pidetään lahjakkaana, upeana ja rakastettavana ihmisenä. Miestä kuitenkin ärsyttää se, että hän joutuu aina esittäytyessään vakuuttelemaan uusille tuttavuuksille, että hänen nimensä todella on Taylor Swift.