Näin teet tavallisesta halkopinosta taidetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syksyn ensimmäiset pakkassäät muistuttavat ihmisiä hankkimaan halkoja puulämmitteisiä tulisijoja varten. Polttopuiden tekeminen on hyödyllistä ja tehokasta liikuntaa, kuten myös halkopinojen kasaaminen ja klapien pilkkominen. Polttopuita pitää kuivattaa ennen käyttöä.

Osa ihmisistä kuivattaa tulipesiin tarkoitetut puut liiterissä, toiset kokoavat puut halkopinoihin ulkosalle. Toisinaan halkopinot ovat rumia kasoja, jotka eivät sovellu muuten hoidettuun pihaan tai puutarhaan. Halkopinoja voi tuunata hienommiksi.

Viime vuosien trendinä on ollut halkopinojen kekseliäämpi rakentaminen. Niin Suomessa kuin ulkomailla on kuvattu upeita halkopinoja jotka esittävät erilaisia kuvioita tai hahmoja. Nyt Facebookissa leviää kuva puuta esittävästä halkopinosta. Kuvan on julkaissut Campagnes TV.

L'art et la manière de ranger son bois…

Posted by Campagnes TV on Friday, October 23, 2015