Salma Hayekin povi varasti huomion – gaala-asu nosti kuin tarjottimelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Meksikolaissyntyinen Salma Hayek on tehnyt pitkän linjan uran Hollywoodissa, eikä hän näytä hidastamisen merkkejä. Viime vuosina Everly-toimintaelokuvassa ja Grown Ups 2 -komediassa esiintynyt tähti tunnetaan myös näyttävästä ulkonäöstään. Nyt hän on edustanut julkkisbileissä Los Angelesissa.

Salma kuvattiin eilen osallistumassa LACMA 2015 Art + Film Gala -tapahtumaan, joka järjestettiin taidemuseossa Los Angelesissa. Hayekin asuvalinta oli osuva, sillä se nosti hänen povensa kuin tarjottimelle, eikä siksi jäänyt varmasti keneltään huomaamatta.

Salma Hayek meni vuonna 2009 naimisiin miljardööri Fracois-Henri Pinaultin kanssa. Näyttelijätär kutsuu aviopuolisioaan täydelliseksi mieheksi, ja kertoo tämän rohkaisseen häntä palaamaan näyttelemisen pariin pariskunnan lapsen syntymän jälkeen. Guyism-sivusto valisi Salma Hayekin taannoin seksikkäimmäksi yli 40-vuotiaaksi näyttelijättäreksi. Äskettäin Hayek nähtiin Allure-lehden kuvissa yläosattomissa, peittäen rintansa vain käsillään. Tähti kertoi lehdessä rakkauselämästään.

Splash
Splash
Splash
Splash