Voimalaitos räjäytettiin maan tasalle – valtava pölypilvi ilmoille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mighty Marysville -niminen voilaitos seisoi peräti 93 vuoden ajan Yhdysvaltojen Michiganin ja Kanadan Ontarion rajalla, St. Clair -joen reunalla. Taannoin voimala sai tehdä kuitenkin tilaa uudelle asutukselle.

Vanha voimalaitos purettiin 7. marraskuuta räjähteitä käyttäen. Näyttävää tilannetta kuvaava video on sittemmin julkaistu Youtuben CarWarz-kanavalla. Noin 20 sekuntia kestänyt räjähdys nähdään videolle sekä normaalilla nopeudella, että hidastetun kuvan voimin.

Ihmiset kerääntyivät seuraamaan Mighty Marysvillen voimalaitoksen räjäyttämistä sekä Kanadan että Yhdysvaltojen puolelle. 250 henkeä työllistänyt tehdas suljettiin The Times Heralf of Port Huron -uutissivuston mukaan vuonna 2001. Tontille on tarkoitus rakentaa kauppoja, asuintaloja, venesatama ja pyöräreittejä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat