Makwan Amirkhani poseerasi Roger Federerin kanssa – Teemu Selänne iski heti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vapaaottelija Makwan Amirkhani on noussut tuhansien suomalaisten idoliksi sekä urheilullisen menestyksen että erityisesti upeiden some-päivitystensä myötä. Kurditaustainen turkulainen sai taannoin kutsun keskustelemaan presidentti Sauli Niinistön kanssa.

Nyt Makwan on julkaissut Facebookissa kuvan, jossa hän poseeraa Jarkko Niemisen viimeisen ottelun yhteydessä tennistähti Roger Federerin kanssa.

Sveitsiläinen tennistähti jää kuitenkin kuvassa yllättäen toiseksi, sillä hänen ja Makwanin taustalle ilmestyi yllättävä vieras. Jääkiekkotähti Teemu Selänne nimittäin ilmestyi photobombaamaan kuvan ilmeilemällä miesten taustalla.

Thanks @sel8nneteemu

Julkaissut Makwan Amirkhani 10. marraskuuta 2015