Amber Rose pukeutui verkkoon – rohkea asu paljasti takapuolen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Glamourmallina ja mediapersoonana tunnettu Amber Rose on lähtenyt viettämään iltaansa Ace of Diamonds -strippiklubille Los Angelesissa. Nainen oli pukenut ylleen seksikkään verkkoasun, joka paljasti hänen alusvaatteensa.

Neitokainen asteli miesten suosimaan yökerhoon turvamiesten ympäröimänä. Paparazzit onnistuivat kuitenkin ikuistamaan Rosen asun kuviinsa. Kaksiosaista verkkoasua koristi Moschinon kultainen vyö. Nainen suojasi silmänsä kameroiden salamavaloilta suurilla aurinkolaseilla.

Nainen onnistui livahtamaan yökerhoon niin, etteivät paparazzit onnistuneet kuvaamaan naisen asua selkäpuolelta. Muutamat kuvista kuitenkin paljastavat, että asu oli yhtä roisi edestä ja takaa, sillä stringeihin pukeutunut Rose paljasti pakaransa verkkohameen alta. Vaikka Amber oli pukeutunut paljastavasti, oli hän varmasti yksi peittävimmin pukeutuneista naisista strippiklubilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash