Jaajo Linnonmaa televisioon! Isännöi Haluatko miljonääriksi -ohjelmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin radiojuontaja Jaajo Linnonmaa tähdittää Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman lisäksi jatkossa televisiossa Haluatko miljonääriksi? -kilpailuohjelmaa. Nelosella ensi keväästä alkaen esitettävä visailu on yksi maailman suosituimmista ja tunnetuimmista viihdeohjelmista.

– Mä olen kerran raveissa nähnyt ihan vierestä, kun kaveri voitti miljoonan. Se oli ihan törkeen siistiä! Ois kiva nähdä sama uudestaan, Jaajo Linnonmaa kommentoi uutta pestiään.

Haluatko miljonääriksi? -kilpailijoiden haku on käynnistynyt tänään. Viihdeohjelmaan voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, joka haluaa päästä testaamaan tietämystään Jaajon eteen.

Ohjelmaan valituilla kilpailijoilla on mahdollisuus voittaa suuria rahasummia vastaamalla oikein asteittain vaikeutuviin monivalintakysymyksiin, joita on kaikkiaan 15. Vaikeusasteen kasvaessa kilpailija voi myös turvautua oljenkorsiin löytääkseen oikean vastauksen.