Maailman typerin selfie? Vaimo synnytti taustalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen mies on julkaissut netissä selfien, jossa hän hymyilee leveästi vaimonsa synnyttäessä. Sopimattomana pidetty kuva on herättänyt paljon keskustelua Reddit-palvelussa ja selfie on lähteny leviämään myös muissa sosiaalisissa medioissa.

Daily Mail -lehden mukaan monet ovat pitäneet kuvaa hauskana, kun taas osa on sitä mieltä, että mies on onnistunut saamaan maailman ärsyttävimmän kuvan itsestään. Taustalla oleva vaimo näytti nimittäin olevan kovissa tuskissa ponnistaessaan ulos parin lasta.

Kuvan ottanut Reddit-käyttäjä gilsolano12 kertoi kuvassa, että synnytys sujui hyvin ja nyt he ovat terveen tyttölapsen onnellisia vanhempia. Olisi mielenkiintoista tietää, mitä mieltä vaimo oli aviomiehenstä ottamasta selfiestä.

View post on imgur.com