Poliisi lahjoitti kodittomalle uudet kengät – ohikulkija kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmiset osaavat olla häkellyttävän hyviä toisilleen ja auttaa niitä, jotka pahimmin apua tarvitsevat. Eräs nainen videoi tällaisen tilanteen, kun hän sattui olemaan paikalla poliisin auttaessa kaupan edustalla istuvaa koditonta miestä.

Nainen on kuvannut puhelimellaan tilanteen, kun hän on huomannut poliisin auttavan koditonta miestä. Mies on istunut tavaratalon pihalla olevalla penkillä riekaleiset kengät jalassaan, mistä kodittoman miehen nähnyt poliisi on ilmeisesti saanut idean auttaa häntä.

Poliisi teki päivän hyvän työn ostaessaan kodittomalle kesken työvuoronsa uudet kengät. Videolla mies sovittaa jalkaansa uusia kenkiään ja poliisi on juuri poistumassa paikalta, kun videon kuvannut nainen lähestyy häntä kätelläkseen ja kiittääkseen hyvätahtoista miestä.