Apocalyptica villitsi Italiassa – kuvakooste keikalta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka Etelä-Euroopassa kiertueella ollut suomalainen Apocalyptica-yhtye joutui yllättäen Espanjassa kolariin villisikojen kanssa. Törmäys oli niin raju, että keikkabussilla matkanteko ei enää onnistunut. Nyt Stara julkaisee kuvia hieman ennen onnettomuutta nähdyltä keikalta Italian Milanossa.

Yhtyeellä on syksyn aikana ympäri Eurooppaa peräti 51 konserttia, joista kuvat ikuistettiin Italian Trezzo Sull’Addassa sijaitsevalla Live Clubilla Milanon ja Bergamon välimaastossa.

Suomessa Apocalyptica nähdään taas melko pian, sillä yhtye esiintyy 18. marraskuuta Tampereella, 19. marraskuuta Turussa, 20. marraskuuta Oulussa, 21. marraskuuta Helsingissä ja 22. marraskuuta Kuopiossa. Suomen keikkojen jälkeen Apocalyptica suuntaa vielä Iso-Britanniaan ja Venäjälle ennen lyhyttä joulutaukoa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash