Farrah Abraham esitteli uudet silikonirintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV-kanavan realitysarjasta julkisuuteen singahtanut teiniäiti Farrah Abraham on niittänyt kyseenalaista julkisuutta tekemillään valinnoillaan. Hän on muun muassa käyttänyt kauneusleikkauksiin pienen omaisuuden verran rahaa ja kokeillut siipiään aikuisviihde-elokuvissa.

Eilen Farrah esitteli uudet entistä muhkeammat silikonirintansa rannalla Santa Monicassa. Hän otti molempiin rintoihin kaksi desiä lisää täytettä, ja nykyisin rinnoissa on kummassakin kahdeksan desiä silikonia. Abraham perusteli rintojen suurentamista sillä, että edelliset kuuden desin rinnat olivat kivuliaat.

Kuusivuotiaan Sophia-tyttären äiti Farrah Abraham aiheutti taannoin kohua, sillä hän oli meikannut lapsensa koulukuvaan. Ensimmäistä luokkaa käyvä tyttö poseeraa kuvassa leveällä hymyllä varustettuna ja kasvoissa meikkiä. Farrah Abraham sai kuvan ansiosta niskaansa vihavyöryn.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash