Kuntosali Heinolassa: ”Maahanmuuttajat eivät tule salille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turvapaikanhakijoiden historiallisen suuri määrä on aiheuttanut Suomessa monenlaisia tilanteita ja kommentteja, mutta eräs tuoreimmista on yksi erikoisimmista. Heinolassa sijaitseva kuntosali Valolinna on nimittäin ilmoittanut, että maahanmuuttajilla ei ole asiaa kuntosalille.

– Ulkopuolisen tahon toimesta alueelle majoittuvat maahanmuuttajat eivät tule salille asiakkaiksemme, koska kuntosalin jäsenmäärä on täynnä, kuntosali Valolinna totesi tänään jo suljetuilla kuntosalin Facebook-sivuilla.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Itä-Hämeen mukaan vastaava ilmoitus julkaistiin Facebookin lisäksi myös lehdessä ja kuntosalin verkkosivuilla. Lehden haastattelussa kuntosalin yrittäjä kiisti, että ilmoituksella olisi viitattu kenenkään kansalaisuuteen tai ihonväriin.