Miesten leuat loksahtivat Victoria’s Secretin näytöksessä – upea show!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -muotinäytöksen mallit ovat kuvankauniita ja moni nainen ihailee heidän vartaloitaan. Enkeleiden ruokavaliot ja treeniohjelmat kiinnostavat monia, minkä vuoksi Victoria’s Secret paljastikin äskettäin mallien parhaita treeniohjeita ennen näytöstä. Nyt näytöksen viralliset kuvat on julkaistu.

Kuvissa nähdään catwalkilla muun muassa Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Barbara Fialco, Candice Swanepoel ja illan kohutuimpana uunituore Victorian enkeli Kendall Jenner.

TMZ käväisi samassa muotinäytöksessä supermallien backstagella tiedustelemassa mitä mallit syövät esityksen jälkeen. Osa kertoi syövänsä pizzaa, jäätelöä ja suklaata, mutta erästä mallia toimittaja ei saanut halpaan. Meikattavana istuva enkeli kieltäytyi vastaamasta kysymykseen ja pyysi toimittajaa kysymään järkevämpiä kysymyksiä tyhmien kysymysten sijaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash