StaraTV: Suomalaisen Onnenonkija-komediaelokuvan traileri julkaistiin

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden suomalaisen Onnenonkija-komediaelokuvan pääosissa nähdään muotibloggaajaa esittävä Minka Kuustonen ja upporikasta nuorta perijää esittävä Olavi Uusivirta. Elokuva saa ensi-iltansa maaliskuussa 2016, mutta nyt siitä on julkaistu verkossa ensimmäinen traileri.

Pekko Pesosen käsikirjoittama ja Ville Jankerin ohjaama Onnenonkija on komedia tytöstä, joka ei osaa olla köyhä ja pojasta, joka ei osaa olla rikas. Unelmaansa tavoitteleva muotibloggaaja Marja uskoo vankasti blogiinsa ja tavoittelee tähtiä.

Kultalusikka suussa syntynyt Olavi haluaisi vain olla ihan tavallinen. Hieman outo Olavi voisi olla ratkaisu neuvokkaan Marjan kriisiytyneeseen rahapulaan ja laskussa oleviin seuraajamääriin. Naisista Olavi ei tiedä hirveästi mitään.
 Onnenonkija-elokuvassa näyttelevät Minka Kuustosen ja Olavi Uusivirran lisäksi Pamela Tola, Emmi Parviainen, Satu Silvo, Pirkko Hämäläinen ja Taneli Mäkelä.