Selena Gomezista varttui huippuseksikäs kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn Waverly Placen velhot -lastenohjelman tähtenä alunperin tunnetuksi tullut Selena Gomez on sittemmin tehnyt uraa myös poptähtenä ja mallina. Viime aikoina Selena on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, mutta eilen hän palasi parrasvaloihin muotinäytöksessä.

Victoria’s Secretin muotinäytös keräsi sankan joukon julkkistähtiä ja supermalleja niin catwalkille kuin katsomoonkin. Selena osallistui tilaisuuteen sekä katsojan että väliaikaesiintyjän roolissa, ja oli yksi illan kuvatuimmista kaunottarista näyttävän asunsa ansiosta.

Selena Gomez julkaisi taannoin tuoreen Revival-levynsä ja sittemmin hänet kiinnitettiin Netflixin uuteen 13 Reasons Why -televisiosarjaan, joka perustuu Jay Asherin suosittuun samannimiseen nuortenkirjaan. The Wrap -sivuston mukaan Selena Gomez nähdään sarjan pääroolissa, minkä lisäksi hän tulee toimimaan sen tuottajana.

Splash
Splash

selenagomez12112015c

Splash
Splash