Suomalaisyhtye Mount Everestillä 5,5 kilometrissä – silmiähivelevä näky kuvassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Ancara-yhtye on retkikuntineen parhaillaan matkalla tekemään maailman korkeimman bändikeikan Mount Everestin perusleiriin. Tänä aamuna suomalaiset saavuttivat 5,5 kilometrin korkeuden ensimmäistä kertaa. Yhtyeen Gary Keskinen julkaisi näkymistä silmiähivelevät kuvat.

– Nyt on käyty lähes 5,5km korkeudessa ja vihdoin 2 vuoden työn ensimmäinen missio selvitetty. Base Camp hoidettu ja nyt alkaa maailman korkeimman keikan valmistelut. Jatketaan tänään matkaa alaspäin keikkapaikalle ja tänään saadaan tarkka aikataulu keikalle. Upea fiilis vaikka hiukan väsynyt, Keskinen kertoo.

Nyt on käyty lähes 5,5km korkeudessa ja vihdoin 2 vuoden työn ensimmäinen missio selvitetty. Base Camp hoidettu ja nyt…

Julkaissut Tuomas Keskinen 13. marraskuuta 2015

5.300 metrin korkeudessa sijaitsevaan perusleiriin oli tavoitteena päästä tänään 13. marraskuuta, joten tavoite saavutettiin aikataulun mukaisesti. Perusleirissä on määrä tehdä maailman korkeimmalla koskaan tehty akustinen bändikeikka. Sen jälkeen ohjelmassa on vielä maailman korkeimmalla koskaan tehty sähköinen bändikeikka, joka toteutetaan 4.700 metrin korkeudessa.

Matkassa on mukana myös Blogbookin ja Ylilaudan yrittäjä Sami Kieksi, joka kantoi erään lukijan tekemän lipun Suomesta Mount Everestin perusleiriin saakka. Alla nähtävällä videolla Kieksi esittelee lipun ja kiinnittää sen perusleirin muiden lippujen joukkoon.

Vein tänään perjantaina 13.11. Ylilaudan ja 3AM-ryhmän lipun Mount Everestin Base Camppiin noin 5450m. 12 päivän ajan kävelimme noin 9h päivässä. Saman reitin kulkee myös ammattikiipeilijät. Tein tämän siksi että haluan tällä esimerkillä näyttää että kaikki on mahdollista kun uskot itseesi! Parin vuorokauden kuluttua tulossa myös kopterikuvaa ja still-kuvia. #sonyxperiafi #activewithsony

Julkaissut Sami Kieksi 13. marraskuuta 2015