Hääkuvaus pieleen – sonni jakoi rakkautta samaan aikaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tuore aviopari oli halunnut ottaa hääkuvansa kauniilla laitumella maaseudun rauhassa. Brisbanen Toowoombassa naimisiin mennyt pariskunta oli valinnut kuvauspaikaksi laitumen, jossa oli myös lehmiä. Häävieraat kiipesivät aidan yli ja poseerasivat lehmien edessä.

Valokuvaajan lisäksi paikalla oli myös häävideon kuvaaja, joka onnistui saamaan erikoisen tilanteen videolle. Satumaisesta maaseutumaisemasta nimittäin erottui härski yksityiskohta, joka oli pilata parin hääkuvat. Takana seisoskeleva sonni oli alkanut astua lehmää hääparin takana.

Pariskunta ja häävieraat saivat tilanteesta raikuvat naurut. He eivät olleet uskoa näkemäänsä. Vaikuttaisi siltä, että rakkauden juhla oli temmannut myös sonnin mukaan tunnelmaansa ja se kokeili onneaan lehmän kanssa. Onneksi sonnin puuhastelut jäivät lyhyeen ja kuvastuokio jatkui pian sen jälkeen. Tilanteesta kuvattu video on julkaistu Jukin Media -sivustolla. Voisi luulla, että pokan pitäminen kuvissa vaikeutui tilanteen jälkeen.