Snoop Doggin makeiset myyntiin – sisältävät kannabista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Snoop Dogg on äskettäin lanseerannut markkinoille kannabista sisältävän makeisvalikoiman. Leafs of Snoop -valikoimaan kuuluu erimakuisia purukumeja, suklaapatukoita ja muita makeita naposteltavia. Tuotteita yhdistää se, että ne sisältävät kannabista jossain muodossa.

Leafs of Snoop -tuotteet ovat tulleet myyntiin niissä Yhdysvaltain osavaltioissa, joissa kannabiksen käyttö on laillistettu. Colorado on yksi näistä osavaltioista. Snoop Doggin bisnesideaa on pidetty nerokkaana, sillä hän ensimmäisten yrittäjien joukossa, jotka ovat brändänneet kannabista sisältävien makeisten tuotevalikoiman.

Daily Mail -lehden mukaan Snoop vakuuttaa, että hänen kannabismakeisensa ovat ensiluokkaisia ja ne on valmistettu suurella rakkaudella. Miehelle kannabiksen laatu on tärkeää ja hän kertoi, että jokainen makeisessa käytetty kasvi on käsin poimittu. Snoop Dogg haaveilee, että jonain päivänä hänen makeisbrändinsä tulee olemaan maailmanlaajuinen hitti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat