Nainen antoi miehen leikata hiuksensa – oli virhe!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet ovat monesti hieman suurpiirteisempiä kuin naiset. Naiset voivat monissa tapauksissa hyvinkin leikata miestensä hiuksia ilman minkäänlaista parturikampaajan koulutusta, mutta harva nainen antaisi miehensä koskea omiin kutreihinsa. Eräs nainen teki kuitenkin tämän virheen, jota varmasti nyt katuu.

Videolla nähdään, kun nainen on antanut miehensä leikata hänen hiuksensa. Naisella on pitkät vaaleat hiukset, mutta ei kauaa. Naisen ystävä kampaa hänen hiuksensa taakse, jolloin mies ottaa niistä kiinni ja leikkaa pitkän tupsun hiuksia pois.

Aluksi nainen kääntyy iloisesti ja kysyy ystäviltään, että miltä hän näyttää. Hän järkyttyy kuitenkin nopeasti huomatessaan, kuinka lyhyiksi mies hiukset leikkasi. Nainen taivutti leikkaushetkellä päätään taakse, minkä vuoksi päällimmäisestä kerroksesta tuli huomattavasti lyhyempi kuin latvasta.