Miss Peppu 2015 mokasi – rinta pullahti esiin iltapuvusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa on jälleen kruunattu vuoden muhkeimmat pakarat omistava kaunotar. Miss BumBum Brazil 2015 -kilpailun finaali käytiin tänä vuonna Sao Paolossa, ja kilpailun voitti 15 varteenotettavan ehdokkaan joukosta kurvikas Suzy Cortez. Nyt voittaja on jo päässyt juhlimaan menestystään.

Eilen julkisuuteen päätyi kuitenkin valokuvia, jotka ikuistettiin Miss Peppu 2015 -finalistien tilaisuudessa maanantaina ennen kisan kohuttua finaalia. Cortezille kävi tuolloin huonosti, sillä hänen upea valkoinen iltapukunsa petti pahemman kerran ja paljasti kaunottaren toisen rinnan kesken kuvausten.

Miss Peppu -kilpailu eroaa muista kauneuskilpailuista siten, että siinä takapuolen muoto, koko ja ulkonäkö menevät naisen kasvojen kauneuden edelle arvosteluasteikolla. Kilpailu on Etelä-Amerikassa todella suosittu minkä kertoo muun muassa se, että Miss BumBum Brazil 2015 -kilpailuun otti tänä vuonna osaa yli 500 naista.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash