Chihuahua nauttii luksuslomailusta – lomakuvat saavat kateelliseksi

Lux Matkailu · Stara.fi

Pieni italialaiskoira Miami on varsinainen maailmanmatkaaja. Kolmevuotias hurmuri viihtyy omistajansa mukana ja koira onkin vieraillut uskomattoman monessa maassa. Koira on käynyt lomakohteissa, jonne matkustamisesta monet ihmiset haaveilevat.

Daily Mail -lehden mukaan Miami päätyi Marianna Chiaralucelle sattumalta, sillä Miamin alkuperäinen omistaja etsi yllättäen nuorelle koiralle uutta kotia. Chihuahua kärsi terveydellisistä ongelmista, jonka vuoksi se ei voinut kilpailla näyttelyissä.

Marianna adoptoi Miamin ja siitä lähtien he ovat olleet erottamattomat. Naisen mukaan Miami on mitä parhainta matkaseuraa, sillä koira viihtyy siellä missä Mariannakin. Chihuahuaa on helppo kuljettaa mukana ja nykyään koirat ovat onneksi tervetulleita myös moniin hotelleihin.

We spent two lovely days in Oia, known through the World for its quiet life and amazing sunset and is certainly the most beautiful and picturesque village of Santorini. ??It is very traditional with narrow streets, blue domed churches and sun-bathed verandas. Its streets are plenty of typical shops, taverns, cafe with stunning sea views! Don't miss the little port of Ammoudi which can be reached by a set of 300 steps lending down. Take a swim and don't worry to come back up you will find lots of nice donkeys waiting for You! ??? Happy Sunday from Santorini ? #miami_traveller_dog #doglovers #Traveltips #TravelingPets #ig_greece #unusualplace #insta_dogs #lovesantorini #tinydog #animallovers #travelinspiration #ilovemydog #dogscorner #bestwoof #lovedogs #greekvillage #TLdogs #adorabledog #instachihuahua #weeklyfluff #lovechihuahua #ilovegreece #travelgreece #ig_greece #travelingdog #funnydog #santorini #mytravelgram #sundayfunday #amazingview

Kuva, jonka Miami Traveller Dog (@miami_traveller_dog) julkaisi

The Basilica of San Marco ⛪️ overlooks one of the most beautiful square in the World, a real marble salon: Piazza San Marco the city center of Venice. My suggestion is to come when the square is waking up in early morning. You'll hear the echo of your footsteps as you tread the flagged streets and cross the empty bridges. You'll never be on your own, but during the day is very crowded of tourists and sometimes it's really hard to enjoy it! I love Venice ❤️?? and you? Happy Saturday humans and furry friends! Lot of love, ? ? #miami_traveller_dog #doglovers #Traveltips #TravelingPets #traveldiary #ilovevenice #insta_dogs #globetrotter #tinydog #animallovers #travelinspiration #ilovemydog #dogscorner #saturday #TLPicks #wanderlustdog #TLdogs #adorabledog #instachihuahua #cntraveler #lovechihuahua #travelwithpets #instatravel #instago #travelingdog #funnydog #ig_venice #ilovevenice #travelgram #travelerinvenice

Kuva, jonka Miami Traveller Dog (@miami_traveller_dog) julkaisi