Rähinä Live Show 5. joulukuuta Helsingin Nosturissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Nosturissa järjestetään 5. joulukuuta perinteinen Rähinä Live Show, joka kokoaa yhteen kaikki Rähinän artistit. Tapahtumassa juhlistetaan Rähinän menestyksellistä vuotta ja itsenäisyyspäivää. Tapahtuma on tarjonnut faneille aina yllätyksiä, ja tuleva show tulee jälleen kerran olemaan Rähinän artistien mukaan vuoden paras ilta.

– Taas kerran saamme kaikki saman katon alle, vahvat perinteet ja vuoden päättärit, Elastinen hehkuttaa.

Livenä esiintyvät muun muassa Elastinen, Uniikki, Brädi, Iso H, Mikael Gabriel, Spekti ja Timo Pieni Huijaus. Ennen illan esiintymisiä Uniikki jakaa faneille Nosturin aulassa joululahjoja.

Artisteille Rähinä Live on vuosittainen perinne, jossa keikkayleisölle tarjotaan täyttä pauketta monta tuntia putkeen. Vuosien saatossa Rähinä Live on ammattimaistunut ja artistien määrä on kasvanut ensimmäisistä vuosista.