Ville Valon luksusasunto yhä myynnissä – tässä kelpaisi asua!

Koti & Asuminen Lux · Stara.fi

Suomalainen rocktähti Ville Valo tunnetaan erityisesti hänen luotsaamansa HIM-yhtyeen keulahahmona. Parhaillaan Valon Munkkiniemessä sijaitseva todella uniikki talo on myynissä 2,6 miljoonan euron hintaan. Engelin suunnittelema rakennus on ollut alunperin viljasiilo.

Vuonna 1840 valmistunut rakennus on muutettiin sittemmin luksusasunnoksi, jota hallitsee linnamainen viisikerroksinen torni. Suomen suosituin asuntosivusto Oikotie esittelee rakennuksen upeat sisäkuvat ja yksityiskohdat. Talon pihamaalla on edelleen näyttävä patsas. Yläkerran terassilta avautuvat upeat näköalat Munkkiniemeen ja merelle. Rakennus on remontoitu edellisen kerran 2014-2015.

Oikotie
Oikotie
Oikotie
Oikotie
Oikotie
Oikotie
Oikotie
Oikotie