Adidas-fanien talo loksauttaa leuat – melko överi näky

Koti & Asuminen · Annukka Heikkilä

Ihmiset osaavat olla todella merkkiuskollisia kun he löytävät merkin, jonka tuotteet miellyttävät sekä silmää että lompakkoa. Moni liikkuva ihminen on erityisen markkiuskollinen urheiluvaatteidensa suhteen ostaen johdonmukaisesti pelkästään yhtä ja tiettyä merkkiä voidakseen olla varma siitä, että laatu on aina hyvää.

Eräs liettualainen pariskunta vei rakkautensa Adidas-merkkiin kuitenkin äärimmäisyyksiin maalatessaan omasta omakotitalostaan kuin yhden suuren Adidas-mainoksen. Pariskunta maalasi talon jokaiseen sivuun Adidaksen tunnetut kolme raitaa ja antoi naapureidensakin huomata heidän rakkautensa kyseistä merkkiä kohtaan.

Nice Kicks -urheilujalkinesivusto on julkaissut kuvan liettualaisen pariskunnan omakotitalosta. Talo on maalattu tummanruskealla ja sen jokaiselle sivulle on maalattu Adidaksen kolme raitaa. Adidaksen jättimäiset logot eivät jätä epäselväksi sitä, mikä pariskunnan suosikkimerkki on.