StaraTV: Suomalaisten ME-yritys onnistui! Tältä näytti bändikeikka Mount Everestillä

StaraTV · Stara.fi

Stara on seurannut viime viikkoina tiiviisti suomalaisen retkikunnan etenemistä kohti Mount Everestin perusleiriä ja uutta Guinnessin maailmanennätystä. Tarkoituksena on nimittäin tehdä pahamaineisella vuorella maailman korkein bändikeikka. Nyt haave on viimein toteutunut!

Hetki sitten Stara sai videomateriaalia eiliseltä, jolloin Ancara-yhtye teki maailmanhistorian korkeimman sähköisen bändikeikan 4.700 metrissä Dimbouchen kylän liepeillä Mount Everestillä.

Jos verkkoyhteydet toimivat Mount Everestillä, niin keikka julkaistaan tänään illalla kokonaisuudessaan verkossa osoitteessa Somanen.com/rockinhigh.

Ennen maailmanennätystä perusleirissä tehtiin 5.300 metrin korkeudessa lisäksi akustinen bändikeikka. Yhtyeen soittokamat ja bänditekniikka on saatu vuorelle sherpojen ja jakkihärkien kantamana. Hurjasta tempauksesta on kuvattu koko projektin ajan Rockin’ High -dokumenttia.