G20-kokouksen turvatoimet pettivät – kolme karvaista tunkeilijaa lavalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Johtavien talousmaiden G20-ryhmän kokous alkoi eilen 15. marraskuuta, jolloin maiden johtajat kokoontuivat yhteen Turkin Antalayaan. Pariisin tapahtumien valossa keskustelujen odotetaan pyörivän terrorismin vastaisessa taistelussa, mutta pieneltä välikevennykseltä ei voitu kokouksessa kuitenkaan välttyä.

Kolme villiä kulkukissaa asteli kokouksessa pidetyn tauon aikana lavalle. Kissat olivat jollakin konstilla päässeet tapahtumapaikalle tiukkojen turvajärjestelyiden ohi ja kävelivät lavan takaa estradille äänekkäästi maukuen.

Pariisissa tapahtuneiden hyökkäysten vuoksi G20-kokouksen turvajärjestelyistä on tehty erityisen tiukat, minkä vuoksi kissojen asteleminen lavalle on ollut varmasti huvittava näky. YouTube-videolla kolme kissaa ihmettelevät ympäristöä ja maukuvat kovaan ääneen lavalla ilman mitään kiirettä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat