Alennussivusto Groupon lopetti toimintansa Suomessa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille erilaisia tarjouksia ja alennuksia tarjonnut Groupon kertoo lopettaneensa liiketoimintansa Suomessa. Palvelun verkkosivusto on Suomen osalta tänään jo suljettu, eikä uusia diilejä enää tarjota.

– Voit luottaa siihen, että kauppiaamme lunastavat lahjakorttisi. Mikäli haluat, voimme myös hyvittää lahjakortin hinnan kokonaisuudessaan, Groupon kertoo viestissään.

– Päätös oli meille hyvin vaikea. Olemme arvioineet maailmanlaajuista ulottuvuuttamme ja tarkastelleet markkinoita, joissa markkinapotentiaali ja tarvittavat sijoitukset ovat tasapainossa. Koska emme pidä liiketoimintaamme kannattavana lähitulevaisuudessa, päädyimme pitkän harkinnan jälkeen lopettamaan liiketoimintamme.

Aikaisemmin ostetut voimassaolevat lahjakortit, joita ei ole vielä lunastettu, ovat yhtiön mukaan voimassa normaalisti lahjakortin voimassaolopäivään saakka. Jo ostettuihin lahjakortteihin liittyvissä kysymyksissä asiakkaita pyydetään ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse info@groupon.fi tai puhelimitse 09 4245 1389.