Lehtiväite: Charlie Sheen on HIV-positiivinen: ”Vahvistaa sen pian”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen on ollut viime vuosina runsaasti otsikoissa muun muassa päihdesekoilujensa merkeissä. Hän sai taannoin potkut hittisarjastaan osin juuri huumekierteen takia. Nyt hänen väitetään olevan HIV-positiivinen ja vahvistavan asian televisiossa hyvin pian.

Kerroimme viime viikolla huhusta, jonka mukaan Hollywoodin A-sarjan miestähdellä on HIV. TMZ-verkkosivusto kertoo nyt, että Sheenin on määrä paljastaa sairastumisensa NBC-kanavan Today-ohjelman Matt Lauerin erikoishaastattelussa varhain tiistaiaamuna Yhdysvaltojen länsirannikon aikaa. Tähän mennessä NBC on ilmoittanut, että Sheen kertoo ohjelmassa ”henkilökohtaisen ilmoituksen”.

TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan kyseessä on nimenomaan HIV-tartunnan paljastaminen. Lehden tietojen mukaan Sheen on tiennyt sairaudestaan jo vuosien ajan, mutta pitänyt sen salaisuutena.

Taannoin Charlie Sheen vitsaili, että hänen mustamaalaamisensa mediassa on lähes mahdotonta, sillä kaikki hänen törttöilynsä on jo tullut aikoja sitten julki. Lausunnon perusteella näyttelijä vitsaili myös vaaleissa ehdolle asettumista. Monen mielestä olisi kuitenkin kiehtovaa nähdä Sheen ehdokkaana, sillä olisi mielenkiintoista tietää saisiko räikeä mediapersoona oikeasti ääniä vaaleissa.