Raju väite: Maailmankuululla Hollywood-miestähdellä HIV

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hollywoodin näyttelijäpiireissä on viime päivinä kohistu uutisesta, jonka mukaan maailmankuululla miesnäyttelijällä on HIV. Lehdistö on saanut vihiä näyttelijästä, mutta hänen nimensä julkaiseminen on kielletty.

The Sun -lehden mukaan miesnäyttelijä on erittäin kuuluisa ja hän on seurustellut muun muassa palkitun naisnäyttelijän, uskonnollisen naisnäyttelijän, TV-tähden, glamourmallin ja Hollywood-tähden kanssa, jolla on sekava menneisyys.

Radar Online-sivuston mukaan lehdet eivät voi julkaista asiaan liittyviä nimiä vielä, sillä asiasta on vireillä syyte. The Sun -lehden mukaan miesnäyttelijä aikoo paljastaa identiteettinsä lähipäivinä, sillä hän haluaa osoittaa tukensa muille HIV-positiivisille. Mies pelkää, että paljastuksen myötä hänen näyttelijänuransa tulee loppumaan. Daily Mail -lehden mukaan media odottaa asiasta virallista tiedotetta.