Hinausurakalle nolo päätös – auto valui takaisin jokeen

Autot · Annika Kela

Sillalla sattunut onnettomuus oli kerännyt paikalle joukon uteliaita silminnäkijöitä. Kun pelastustyöntekijät olivat saaneet tilanteen rauhoitettua, alkoi hinausauto nostamaan sillalta jokeen pudonnutta henkilöautoa. Hinausurakka on tallentunut silminnäkijöiden kuvaamille videolle.

Videoiden perusteella kaikki näytti aluksi sujuvan suunnitelmien mukaisesti, mutta sitten auto lähti yllättäen valumaan mäkeä alas. Hinauskoukusta irronnut auto liikkui uhkaavasti siihen suuntaan, mistä se oli alunperin hinattu.

Yksi paikalla olleista yritti avata oven ja vetää käsijarrusta, mutta se oli liian myöhäistä. Auto valui takaisin sillan reunalle ja putosi kyljelleen jokeen. Onneksi ketään ei ollut kyydissä. Daily Mail -lehden mukaan video on julkaistu Youtubessa, mutta sen alkuperä ei ole selvinnyt. Monet ovat epäilleet tilanteen sattuneen Etelä-Amerikassa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.