Odottamaton taistelu – jänis ja orava ottivat yhteen kotipihalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnossa nähdään välillä erikoisia ystävyyssuhteita, jotka ovat muodostuneet yllättävien eläinlajien välille. Tällä kerralla erään asunnon pihalla nähtiin kuitenkin taistelu, joka tapahtui todella yllättävien vihollisten kesken.

Mies on kuvannut ikkunastaan yllättävää tilannetta, kun hän on nähnyt ikkunansa alla jäniksen ja oravan tukkanuottasilla. Jänis ja orava hyppelehtivät hauskasti yhtä aikaa ilmaan ennen kuin ne käyvät toisiinsa käsiksi.

Moni pitää oravaa suloisena pikkuotuksena, vaikka todellisuudessa se onkin melkoinen peto ainakin pikkulintujen mielestä. Jänis ei yhtälailla tuo luultavasti kenenkään mieleen aggressiivista tai äkkipikaista sähikäistä, mutta videon jäniksellä oli kuitenkin oravan kanssa yllättävän tulinen riita meneillään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat