Vauvarallissa tunteet kuumina – konttaajamestaruus pelissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sacramento Kings -koripallojoukkue järjesti yhdessä Kaiser Permanente -vakuutusyhtiön kanssa jo perinteeksi muodostuneen Baby Race -kisan. Kisa järjestettiin jo kolmatta kertaa ja antoi fanien vauvoille jälleen mahdollisuuden esitellä omia konttaustaitojaan.

Baby Race, eli vauvaralli, järjestettiin Sleep Train Arena -peliareenalla 15. marraskuuta. Jokainen vanhempi ajattelee varmasti oman lapsensa olevan paras kaikessa, minkä vuoksi kannustushuudot konttauskisassa yltyivätkin melko kovaäänisiksi.

Kilpailussa vauvojen tulee kontata pieni matka vanhemman luota toisen vanhemman luo. Toinen vanhemmista on lapsen kanssa lattiatasolla ja lähettää, tai yrittää lähettää, pikkuisen matkaan. Toinen vanhemmista yrittää houkutella lasta lelujen ja kutsuhuutojen avulla luokseen mahdollisimman nopeasti. Tunteet käyvät kisan aikana kuumina, mutta lopulta maaliin pääseminen palkitaan halauksin ja suukoin.