27-vuotiaalla brassimallilla huikea bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmassa jo 17 vuoden ajan työskennellyt Barbara Fialho odottaa vielä lopullista läpimurtoaan mallimaailman A-sarjaan, mutta hän on siitä huolimatta menestynyt upeasti. Nyt tämä Victorian enkeli nähdään esittelemässä upeaa mallivartaloaan aurinkolomallaan.

Kaunotar käväisi nimittäin taannoin lekottelemassa Barbadoksen auringossa, jossa paparazzi bongasi poikkeuksellisen näyttävän kaunottaren.

Brasilialainen Barbara Fialho muutti 15-vuotiaana pois kotoaan Sao Pauloon esiintyäkseen Sao Paulon ja Rio de Janeiron muotiviikkojen muotinäytöksissä. Ura alkoi hyvin, sillä jo kolmen kuukauden kuluttua hän muutti Yhdysvaltoihin New Yorkiin, jossa ura sai tuulta alleen. 17-vuotiaana Barbara teki mallintöitä New Yorkin lisäksi myös Milanossa ja Pariisissa, ja poseerasi muun muassa Cavallin mainoskuvissa. Sittemmin hänestä tuli Victoria’s Secretin arvostettu malli.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash