Jättimäinen pehmonalle Lamborghinin katolla – poliisitkin ihmeissään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jättimäinen teddykarhu on aiheuttanut hämmennystä Chengdun liikenteessä Kiinassa. Poliisit pysäyttivät liikenteessä pujotelleen Lamborghini Gallardon huomattuaan auton katolla suuren pehmolelun.

Tilanne taltioitui sattumalta videolle, sillä paikalle sattuneen poliisin kyydissä oli kyseisellä hetkellä Poliisit-realitysarjan kuvausryhmä. Huvittava tilanne sai jopa viranomaiset hieraisemaan silmiään. Lamborghinikuski kertoi poliiseille, että hän oli ostanut nallen yllättääkseen tyttöystävänsä.

Vaikka poliisit suhtautuivat asiaan ymmärtäen, käskivät he kuskia tilaamaan teddykarhulle taksin, sillä se aiheutti vaaran liikenteessä. Kuski vältti sakot hankkimalla suurikokoiselle teddykarhulle turvallisemman kyydin.