Pojan ja koiran yhteinen iltarutiini ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen lemmikki on usein lasten paras ystävä. Suloisella YouTube-videolla nähdään, miten eräät ystävykset hoitavat yhdessä iltarutiininsa ennen nukkumaanmenoa, kun pikkupoika Zander ja Baron-koira käyvät yhteisin tuumin yöpuulle.

Videolla Zander ja Baron keräävät pojan huoneessa yhdessä kaikki lelut niille tarkoitettuun koppaan. Sen jälkeen he lausuvat yhdessä iltarukouksen ja käyvät sängylle. Zander hyppää sänkyyn ensin, minkä jälkeen saksanpaimenkoira Baron peittelee pojan ja hyppää hänen viereensä petiin.

Baron makoilee Zanderin vieressä, kun poika lukee koiralle iltasatua ääneen. Sadun jälkeen koira antaa vielä pojalle runsaalla kädellä iltapusuja. Lopuksi Baron poistuu huoneesta ja sammuttaa hyvänä poikana vielä valotkin itse.