Ryan Gosling tähdittää Blade Runnerin jatko-osaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ridley Scottin ohjaaman, science fictionin klassikoihin kuuluvan Blade Runner -elokuvan uutisoitiin taannoin saavan jatko-osan. Nyt näyttelijä Ryan Gosling on vahvistanut huhut, joiden mukaan hänet tullaan näkemään elokuvassa Harrison Fordin rinnalla.

Näyttelijä paljasti tiedon Collider-sivuston haastattelussa. Ryan Goslingin mukaan Blade Runner 2 -elokuvan kuvaukset alkavat näillä näkymin ensi vuonna. Muutoin hän pysyi kuitenkin vaitonnaisena tulevan elokuvan yksityiskohdista.

– Minuun on asennettu siru, joka räjähtää, jos paljastan lisää, tähti vitsaili.

Blade Runner 2 -elokuvan ohjaaja muun muassa Sicario ja Prisoners -elokuvista tunnettu Denis Villeneuve. Vuonna 1983 ensi-iltansa saanut alkuperäinen elokuva kertoi Harrison Fordin esittämästä palkkamurhaajasta, jonka tehtävänä on etsiä joukko karanneita, ihmisen kaltaisia ”replikantteja”. Elokuva menestyi lippuluukulla odotettua huonommin, mutta vuosien varrella se on saavuttanut kulttiklassikon aseman.