Metallica suree Pariisin iskussa kuollutta ystävää: ”Osa Metallica-perhettä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen, että Pariisin terrori-iskussa menehtyneiden joukossa oli myös musiikkimaailman arvostettu ja menestynyt tuottaja Thomas Ayad. Hän menehtyi Bataclan-teatterissa. Aiemmin Justin Bieber ilmaisi surunvalittelunsa tutun tuottajan poismenosta, ja nyt myös Metallica on muistellut miestä.

– Meillä oli upeaa aikaa tehdä töitä Ranskan Universal Musicin Thomas Ayadin kanssa viimeisen kahdeksan vuoden ajan. Thomasin virallinen pesti oli meidän projektijohtajamme, mutta tunsimme hänet osana Metallica-perhettä sekä fanina, ystävänä ja avuliaana miehenä jokaisella Ranskan käynnillämme. Osanottomme kaikille Thomasin läheisille, Metallica kirjoitti Facebook-päivityksessään.

Myös Justin Bieber kirjoitti Ayadin muistolle omistetun kirjeen, jonka hän julkaisi Twitter-tilillään. Bieber toivoi, että olisi ehtinyt viettää Ayadin kanssa enemmän aikaa. Ayad oli pitkään osa tiimiä, joka työskenteli Bieberin ympärillä, minkä vuoksi Bieber oli harmissaan myös siitä, että ei ehtinyt kunnolla kiittämään miestä hänen tekemästään työstä. Ayad oli yksi 89 uhrista, jotka menehtyivät Bataclan-teatterissa järjestetyssä Eagles of Death Metal -bändin konsertissa.

We had great fortune to work with Thomas Ayad at Universal Music France for the past eight years and while Thomas had…

Julkaissut Metallica 17. marraskuuta 2015