Samsung yllätti – simpukkapuhelimet tekevät paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Retromatkapuhelimen maineen saaneet simpukkapuhelimet ovat tekemässä paluun markkinoille. Teknologiajätti Samsung on suunnitellut uudenlaisen version simpukkapuhelimesta, joka henkii 2000-luvun tyyliä. SamMobile-sivuston mukaan kuvat uudesta Samsungin simpukkapuhelimesta ovat vuotaneet nettiin.

Kuvat ovat aiheuttaneet kiinnostusta ja hilpeyttä erityisesti sosiaalisessa mediassa. Simpukkapuhelimia koskeva villitys alkoi yltyä hiljattain, kun Adele julkaisi Hello-hittikappaleensa musiikkivideon. Videolla laulajatar käyttää simpukkamallista retropuhelinta.

Vaikka Samsungin uusi puhelin sisältää uusinta teknologiaa, on se silti tyyliltään hyvin samankaltainen kuin 2000-luvun puhelin. Aikoinaan Motorola Razr ja Sony V800 olivat suosituimpia simpukkapuhelimia. Samsungin uusi puhelin todennäköisesti vetoaa näihin asiakkaisiin, jotka ovat haikailleet retropuhelimiensa perään.