Samsung yllätti – simpukkapuhelimet tekevät paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Retromatkapuhelimen maineen saaneet simpukkapuhelimet ovat tekemässä paluun markkinoille. Teknologiajätti Samsung on suunnitellut uudenlaisen version simpukkapuhelimesta, joka henkii 2000-luvun tyyliä. SamMobile-sivuston mukaan kuvat uudesta Samsungin simpukkapuhelimesta ovat vuotaneet nettiin.

Kuvat ovat aiheuttaneet kiinnostusta ja hilpeyttä erityisesti sosiaalisessa mediassa. Simpukkapuhelimia koskeva villitys alkoi yltyä hiljattain, kun Adele julkaisi Hello-hittikappaleensa musiikkivideon. Videolla laulajatar käyttää simpukkamallista retropuhelinta.

Vaikka Samsungin uusi puhelin sisältää uusinta teknologiaa, on se silti tyyliltään hyvin samankaltainen kuin 2000-luvun puhelin. Aikoinaan Motorola Razr ja Sony V800 olivat suosituimpia simpukkapuhelimia. Samsungin uusi puhelin todennäköisesti vetoaa näihin asiakkaisiin, jotka ovat haikailleet retropuhelimiensa perään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat