Adele uutta levyä ei kuulla Spotifyssa tai Apple Musicissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Adelen odotettu 25-albumi ilmestyi kauppoihin perjantaina 25. marraskuuta. Ne tähden fanit, jotka odottivat voivansa kuunnella tuoretta levyä suoratoistopalveluista, joutuvat kuitenkin pettymään.

Brittiläisen laula-lauluntekijän tuoreinta levyä ei kuulla ainakaan toistaiseksi Spotifyssa tai Apple Musicissa. Levyä pääsee siis kuuntelemaan vain ostamalla sen joko fyysisenä kopiona tai mp3-tiedostoina.

– Rakastamme ja arvostamme Adelea, kuten hänen 24 miljoonaa Spotifya käyttävää faniaan. Toivomme hänen antavan heille mahdollisuuden nauttia 25-levystä Spotifyssä 19 ja 21 -leyvjen tapaan, Spotifyn edustaja kertoi Entertainment Weekly -lehdelle.

Columbia Recordsin kerrotaan toimittaneen lähes 4 miljoonaa kappaletta Adelen uutta levyä kauppoihin julkaisupäiväksi. Albumi nousi ennakkomyynnin ansiosta iTunesin listaykköseksi jo ennen varsinaista julkaisupäivää.