Charlie Sheen käytti vuodessa 1,5 miljoonaa prostituoituihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Charlie Sheen paljastu HIV-positiiviseksi. Miehen tiedetään mieltyneen viime vuosina päihteisiin ja maksullisiin naisiin. Nyt hän paljastaa käyttäneensä järisyttävän summan rahaa prostituoituihin.

Charlie Sheen käytti kirjanpitonsa mukaan 1.443.948 euroa seksityöläisiin vuonna 2013, National Enquirer uutisoi. Osa maksullisista naisista oli kiristänyt Sheenia saadessaan tietää miehen HIV:sta. Kiristykset johtivat lopulta sairauden paljastamiseen tällä viikolla. Näyttelijä sai tietää tartunnastaan jo vuonna 2011.

Kerroimme äsken, että Sheen on pannut miljoonien arvoisen luksuslukaalinsa myyntiin. Kuuden makuuhuoneen ja yhdeksän kylpyhuoneen asunto Beverly Hillsissä on myynnissä noin kuuden miljoonan euron hintaan. Talossa on noin 900 neliömetriä ja Sheen on asunut siinä vuodesta 2006 saakka. Miehen otaksutaan julkaisevan pian omaelämäkerran kokemuksistaan.