Halle Berry ei kurvejaan piilotellut – upea tiimalasivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Halle Berry ilmoitti taannoin hakevansa avioeroa aviomiehestään näyttelijä Olivier Martinezista. Pariskunta oli naimisissa vuodesta 2013 ja heillä on yksi yhteinen lapsi. Parin aviokriisistä oil huhuttu pitkään, eikä ero tullut lähipiirille yllätyksenä.

Eilen Halle Berry kuvatiin New Yorkissa hänen saapuessaan Rainbow Room -klubille. Bond-kaunotar oli pukeutunut upeaan vihreään asuun, joka korosti hänen kurvikasta vartaloaan.

Vuonna 2012 Berryn exä Martinez pidätettiin pahoinpitelystä. Hän ja Berryn toinen exä olivat ajautuneet riitaan Kiitospäivänä ja Olivier oli pahoinpidellyt Gabriel Aubryn sairaalakuntoon. TMZ-viihdesivuston mukaan temperamenttinen ja äkkipikainen Martinez on ajautunut vuosien varrella useisiin kahakoihin myös Hallen kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash