Kim Kardashianin raskaudessa ongelmia – synnyttää ennenaikaisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Kim Kardashian odottaa parhaillaan toista lastaan. Kimin ja Kanye Westin toisen vauvan uskottiin alun perin syntyvän joulun aikoihin, mutta nyt näyttää siltä, että lapsi onkin saapumassa maailmaan odotettua aikaisemmin.

Kim Kardashianin toisen vauvan synnytys alkaakin näillä näkymin jo kiitospäivän aikoihin, eli 26. lokakuuta tienoilla. US Weekly -lehden mukaan lääkärit haluavat käynnistää synnytyksen odotettua aikaisemmin, sillä tähden ultraäänikuvissa on näkynyt merkkejä raskausdiabeteksestä.

Kimin ja Kanyen ensimmäinen lapsi, North West, syntyi vuonna 2013. Myös esikoistytär saapui maailmaan viisi viikkoa ennen laskettua aikaa. Tuolloin syynä oli Kimin noussut verenpaine.

Raskausaika ei ole ollut helppoa Kim Kardashianille. Taannoin tähdi avautui aiheesta kotisivullaan, ja kertoi raskauden olevan hänelle elämänsä pahin kokemus. Kanye Westin kerrotaan yrittävän helpottaa vaimonsa oloa muun muassa lähettämällä hänelle kukkia.