Kris Jenner nai toyboynsa? Esittelivät kihlasormuksiaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Managerina ja realitytähtenä tunnettu Kris Jenner on huhujen mukaan mennyt kihloihin 35-vuotiaan rakkaansa Corey Gamblen kanssa. 60-vuotias kaunotar on pitänyt suurta timanttisormusta nimettömässään lokakuusta lähtien. Pariskunta ei ole puhunut vielä hääsuunnitelmistaan julkisesti.

Star-lehden mukaan Jenner on kuitenkin paljastanut lähipiirilleen, että hän suunnittelee intiimiä hääseremoniaa Malibussa. Jenner haluaisi mennä naimisiin Gamblen kanssa auringonlaskun aikaan perheen ja läheisten ollessa läsnä.

Huhujen mukaan hääsuunnitelmat ovat edenneet jo siihen pisteeseen, että hääpaikka on varattu ja Jennerin polttaripäivä on valittu. Kris haluaa, että hänen polttareitaan juhlitaan Las Vegasissa. Realitytähden perhe on ollut iloinen äitinsä onnesta ja Coreyta pidetään jo osana heidän perhettään. Jos huhut pitävät paikkaansa, tulee Gamblesta lähitulevaisuudessa Jennerin ja Kardashianin sisarusten isäpuoli.