Vaimo dominoi sängyssä – mies haki avioeroa heti häiden jälkeen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuwaitilainen mies on hakenut avioeroa tuoreesta vaimostaan, sillä hääyö oli tuottanut hänelle pettymyksen. Saudi-Arabiassa häälomaillut pariskunta oli kohdannut haasteita makuuhuoneen puolella ensimmäisenä yhteisenä yönään.

Gulf News -sivuston mukaan mies kärsi hääyönä suorituspaineista eikä avioliiton täytäntöönpanosta meinainnut tulla mitään. Niinpä vaimo oli ottanut ohjat käsiinsä ja auttanut miestään sängyssä.

Vaikka vaimon aikeet olivat hyvät, järkyttyi aviomies hänen toimistaan. Miehen mukaan hänen vaimonsa suorapuheisuus ja rohkeus järkytti häntä ja se, että hän ohjasi ja neuvoi miestä sängyssä.

Seuraavana päivänä mies haki vaimostaan avioeroa. Asian julkitulon jälkeen miestä on nöyryytetty sosiaalisessa mediassa. Monet ovat olleet sitä mieltä, että mies on surkimus ellei hän peru avioeroaan ja pyydä vaimoltaan anteeksi.

Daily Mail -lehden mukaan vastaavia tapauksia tulee julki toisinaan. Stara uutisoi taannoin tapauksesta, jossa vaimo haki avioeroa miehestään sillä perusteella, että aviomies oli liian lyhyt.