Näistä merkeistä tiedät olevasi loman tarpeessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuvittele itsesi aurinkotuoliin makaamaan, drinkkiä siemailemaan, haistamaan aurinkovoiteen makeaa tuoksua ja tuntemaan, kuinka lämpimät säteet hyväilevät ihoasi. Sen jälkeen voit pulahtaa uima-altaaseen vilvoittelemaan.

Mikäli et pääse tästä mielikuvasta eroon, kannattaa suunnistaa matkailusivustolle ja suunnitella reissu. Loman ei tarvitse kestää viikkotolkulla, jo pitkä viikonloppu riittää tuomaan tarpeeksi rentoutusta arjen keskelle, Pure Wow kertoo.

Varaa matka viimeistään silloin, jos ihmiset epäilevät sinun olevan sairas tai muuten kipeä, vaikka olet terve. Jos hermoja kiristää työpaikalla liikaa, on hyvä hengähtää hetki muissa maisemissa.

Matka kannattaa varata myös silloin, jos huomaat passisi menneen viisi vuotta sitten vanhaksi. Mikäli torkutat aamuisin herätyskelloa vähintään seitsemän kertaa, on se merkki ylimääräisen levon tarpeesta. Jos et muista, miten uidaan tai puetaan bikinit, kannattaa näitä taitoja harjoitella ehdottomasti aurinkolomakohteessa.