Nicolas Cage keskeytti leffakuvaukset – avusti kadonneen tytön etsinnässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Nicolas Cage kuvaa parhaillaan Dog Eat Dog -elokuvaa Yhdysvaltojen Clevelandin lähettyvillä. Kuvaukset keskeytyivät keskiviikkona yllättävällä tavalla, kun kadonneen teinitytön isä ilmestyi pyytämään apua lapsensa etsimisessä.

Kadonneen Alexis Boroviakin isä Britt Ramsey onnistui pääsemään elokuvan kuvauspaikalle yhteisöaktivisti Angel Arroyon avustuksella. TMZ-sivuston mukaan miehet pyysivät Nicolas Cagen apua 15-vuotiaan tytön löytämisessä, ja Hollywood-tähti suostui.

Cage poseerasi Britt Ramseyn kanssa valokuvassa, pidellen Alexis Boroviakin katoamisilmoitusta käsissään. Ramseyn mukaan Nicolas Cage vaikutti ystävälliseltä, ja auttoi mielellään tyttärensä etsimisessä.

Very cool got to meet Nicholas today promoting where Alexis?

Julkaissut Angel Arroyo Jr. 18. marraskuuta 2015