Syöpäsairaan pikkupojan unelma toteutui – vietti päivän poliisina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Massachusettsista kotoisin oleva Shavez Forte -niminen poika sairastaa Huffington Post -lehden mukaan neljännen asteen syöpää. Viisivuotiaan Shavezin haaveena on aina ollut, että hänestä tulisi isona poliisi. Pittsfieldin poliisilaitos päätti, että Shavez on jo tarpeeksi iso ja toteutti pienen pojan haaveen.

Pittsfieldin poliisilaitos toivotti Shavezin yhden päivän ajaksi tervetulleeksi poliisilaitoksen palvelukseen. Alkutekijöiksi viisivuotiaan urhean poliisin alun piti lausua poliisien eettinen vala. Shavezin valaa oli hieman muunneltu ja poika lupasikin käydä tunnollisesti koulussa, olla kotona avuksi ja olla rohkea sekä vahva.

Shavez kertoi, että hän haluaa ottaa poliisina yhden pahiksen kiinni. Poika pääsi toteuttamaan haaveensa ollessaan erään poliisin apuna partiossa. Pittsfieldin poliisit järjestivät pojalle todella ikimuistoisen päivän, jonka avulla Shavez taistelee varmasti entistäkin urheammin tulevia koitoksiaan vastaan.

Today, members of the Pittsfield Police Department welcomed it's newest officer, 5 year old Officer Shavez Forte. Ofc….

Posted by Pittsfield Police Department on Monday, November 16, 2015

Out on patrol with his friend, Ofc. Derby.

Posted by Pittsfield Police Department on Monday, November 16, 2015