Isä sai vauvan itkun loppumaan – yllättävä niksi toimii

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet vauvat itkevät nälissään, väsyneinä, ärtyneinä, pelästyneinä ja milloin mistäkin syystä. Vanhemmat yrittävät keksiä erilaisia keinoja lohduttaakseen vauvaa ja saadakseen itkun loppumaan, ja nyt eräs melko tuore isä onkin keksinyt hauskan tavan saada vauva nukahtamaan.

Videolla vauva itkee väsyneenä kantokopassaan. Mies nappaa kantokopasta kiinni ja vie sen kodinhoitohuoneeseen. Isä laskee vauvan kantokopassa pesukoneen päälle ja napsauttaa pesukoneesta kuivausrummun pyörimään.

Kuivausrummun pyöriessä pesukone alkaa värisemään, mikä tärisyttää myös kantokoppaa. Vauva leppyy hetkessä pienen tärinän ansiosta ja pitää silmänsä kiinni kun isä poistuu tyytyväisenä kodinhoitohuoneesta pois leveä hymy kasvoillaan.