Justin Bieber ihastuksestaan: ”Jennifer Lawrence on uskomaton!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Justin Bieber on paljastanut Capital FM -radiokanavan haastattelussa, että näyttelijätär Jennifer Lawrence on hänen ihastuksen kohteensa. Hunger Games -elokuvasta tunnettu Lawrence on Bieberin mielestä uskomaton.

21-vuotias laulaja kertoi haastattelijoilleen, että hän pitää Jenniferiä erittäin seksikkäänä ja hänestä olisi mahtavaa deittailla kaunotarta. Justin tunnusti ihastuksensa Jenniferiä kohtaan radiokanavan järjestämässä kyselytuokiossa, jossa mieheltä kysyttiin mielipiteitä muutamista julkkiskaunottarista.

Haastattelija oli valmistellut Justinille listan naisista ja miehen tehtävänä oli kertoa, haluaisiko hän deittailla jotain heistä. Jenniferin lisäksi Britney Spears sai Bieberiltä paljon kehuja. Mies kertoi, että hän menisi mielellään treffeille myös Spearsin kanssa. Haastattelun perusteella Jennifer oli kuitenkin Bieberin suosikki.